Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
8 Січня, 2020
Вітаємо з Днем народження в.о. Директора Центру ПКВГ КУРУЛЕНКА С.С.
2 Березня, 2020

Вийшов друком випуск №1-2, 2020 журналу ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов у світ перший у цьому році номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 1-2, 2020.

Номер висвітлює майже півстолітню діяльність галузевого закладу професійної освіти – Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства та його згуртованої команди. На сторінках цього номеру ви матимете можливість ознайомитися з основними визначними віхами та досягненнями на професійного шляху нашого колективу.

Шлях був нелегкий, але ми намагаємося всіляко покращити нашу роботу і докладаємо активних зусиль, щоб зробити навчальний процес у Центрі більш сучасним, змістовним, цікавим та корисним для наших слухачів. А також покращуємо наші аудиторії, щоб усім фахівцям, хто відвідує наші лекції та практичні заняття, було максимально зручно та комфортно сприймати нову інформацію.

Також у номері на вас чекають цікаві презентації, корисні юридичні матеріали, гіпотези щодо походження води на Землі та яскраві світлини переможців фото-конкурсу. У номері розміщені відповіді на кросворд з останнього номеру журналу за 2019 рік. Отже, допитливі зможуть перевірити свої знання. Обіцяємо, що кожен наш читач знайде для себе у новому випуску щось цікаве та корисне.

Запрошуємо наших читачів та всіх небайдужих до водогосподарської галузі України ознайомитися з матеріалами цього випуску. Надсилайте нам цікаві матеріали для публікації у наступних випусках журналу!