Капусту Тараса Ярославовича вітаємо з ювілеєм!
27 Вересня, 2019
Семінар за участю австралійських водогосподарників 8 жовтня 2019 р.
16 Жовтня, 2019

Навчання у ЦПКВГ з питань промислової безпеки та охорони праці 1-3 жовтня 2019 р.

01.10 – 03.10. 2019 р. у ЦПКВГ відбулось навчання з питань охорони праці посадових осіб і спеціалістів водогосподарських організацій за темою: “Організація роботи з охорони праці та пожежної і дорожньої безпеки згідно з чинним законодавством”.
Було проведено навчання, практичні заняття і перевірка знань з питань охорони праці. Всі слухачі здавали іспит і виявили належні знання та отримали посвідчення.
Фахівцям міжрайонних управлінь БУВР нижнього Дніпра дуже сподобались лекції викладачів: Стовбуна А.І. (“Удосконалення Законодавства України з охорони праці і гігієни праці згідно з вимогами МОП та ЄС”); Сторчак В.А. (“Електробезпека. Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів”); Лісовської О.В. (“Сучасний стан ОП в галузі та заходи щодо попередження травматизму”); Романенко Н.В. (“Порядок розслідування та обліку випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. Дозвільна система у сфері охорони праці”).
На думку фахівців Обухівського і Ірпінського МУВГ цікавими були лекції “Медичні огляди і профілактика професійних захворювань. Надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку” та “Організація і проведення атестації робочих місць за умовами праці” (доц. Стовбун А.І.).
Викладачі Центру детально ознайомили слухачів з новими нормативно-правовими актами з ОП.