Екскурсія до парку-музею “Україна в мініатюрі”
23 Травня, 2019
Вийшов друком випуск № 3-4, 2019 журналу ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ
23 Травня, 2019

Навчання начальників та інженерно-технічних працівників дільниць

З 21 по 23 травня 2019 р. у Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства проходило післядипломне навчання начальників та інженерно-технічних працівників дільниць МУВГ, УВГ, РУВР, УК водогосподарських організацій за темою: «Забезпечення експлуатаційної надійності водогосподарських систем у сучасних умовах».

На початку навчання із вступним словом за темою «Співпраця з органами місцевої влади та самоврядування» виступив директор Центру ПКВГ Капуста Т.Я.

Під час навчання були розглянуті такі теми:
«Використання десикантів у запобіганні заростання меліоративних систем» (Вайсбурд А.А.); «Стан та перспективи гармонізації природоохоронного законодавства України відповідно до вимог Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Окремі питання реформування управління водними ресурсами» (Куруленко С.С., Данилкіна І.Л.); «Стрес: передумови виникнення, шляхи подолання та профілактика» (Пильнова В.П.); «Захист прав людини на безпечне довкілля з огляду на практику Європейського суду з прав людини» (Сидорова Л.В.); «Щодо стратегічних підходів формування водної політики України» (Білоконь В.М.); «Законодавчі зміни у сфері управління інфраструктурою» (Розгон В.А.); «Нове в законодавстві з охорони праці» (Стовбун А.І.), «Впровадження нових положень з охорони праці у водогосподарській галузі» (Маркова І.А.).

На завершення навчання слухачі отримали Свідоцтва, а завідуючий кафедрою екологічного менеджменту Куруленко С.С. привітав наших слухачів з проходженням навчання та зі сходженням на ще одну сходинку на шляху професійного вдосконалення, побажав подальших вагомих успіхів та звершень на професійній ниві.