Грудневе навчання для фахівців державного обліку водокористування
24 Грудня, 2019
Опублікований останній в цьому році випуск журналу ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ № 11-12, 2019
27 Грудня, 2019

Навчання з охорони праці 17-21 грудня 2019

З 17 по 21 грудня 2019 року в Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства пройшло останнє в цьому році післядипломне навчання з питань охорони праці посадових осіб і водогосподарських організацій системи Держводагентства та інших державних установ та організацій.

У перший день були розглянуті питання законодавства України з охорони праці, міжнародного співробітництва у галузі охорони праці, управління охороною праці на основі ризик-орієнтованого підходу. На лекціях були висвітлені питання планування та організації роботи з охорони праці на підприємстві, зокрема планування протиаварійних заходів, забезпечення пожежної безпеки на виробництві та інші нагальні питання.

Наприкінці навчання, 20 та 21 грудня 2019 року відбулися тестування за участю інспектора Держпраці, після чого слухачам були вручені посвідчення.
Усі слухачі навчання відповідально поставилися до тестування і здали навчальний матеріал із гарними результатами. Тож в наших аудиторіях в останні, напрочуд сонячні навчальні дні 2019 року панував позитивний настрій, а на обличчях розквітали задоволені посмішки.

Чекаємо наших слухачів на навчання у новому 2020 році та зичимо натхнення та енергії в оволодінні знаннями і невпинного поступу на шляху до нових професійних звершень.