Навчання начальників та інженерно-технічних працівників дільниць
23 Травня, 2019
З Днем працівників водного господарства!
31 Травня, 2019

Вийшов друком випуск № 3-4, 2019 журналу ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ

У Центрі підвищення кваліфікації ПВГ вийшов друком другий в цьому році номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 3-4, 2019.

Цей спеціальний випуск присвячений Басейновому управлінню водних ресурсів середнього Дніпра.

Опубліковані у номері статті висвітлюють щоденну роботу працівників Управління у непростих умовах реформування галузі, окреслюють актуальні проблеми, які постають перед водогосподарниками Київщини та знайомлять із шляхами їх вирішення, а також інформують щодо заходів, які організовує Управління.

Слід відмітити матеріал, присвячений Міжнародному басейновому конкурсу «Барви Дністра», ілюстрацією якого стали яскраві та надзвичайно талановиті художні твори юних переможців конкурсу з Республіка Молдова та України.

Стаття «Шлях довжиною 60 років: ювілей Скадовського управління водного господарства» знайомить із більш ніж піввіковим трудовим шляхом передового водогосподарського колективу півдня України, з його трудовими буднями та вагомими професійними здобутками.

Про новини післядипломного навчання, яке відбувалось у Центрі ПКВГ у березні-квітні 2019 р., інформує матеріал «Нові тенденції у навчанні в ЦПКВГ». У весняному навчанні брали участь французькі представники Європейського офісу реформ, які поділилися з нашими слухачами добутком водогосподарників Франції на шляху реформ та надали свої практичні поради.

Зі сторінок журналу наші читачі дізнаються про останні новини з життя водогосподарської галузі, які відбулися у навесні цього року.

Підписна компанія на наш галузевий журнал триває. Запрошуємо всі водогосподарські організації та приватних осіб, які ще не підписалися на наш журнал, зробити це якомога швидше, бо наступні номери обіцяють бути ще цікавішими і змістовнішими.