Перше навчання у новому навчальному році 17-19 вересня 2019
25 Вересня, 2019
Капусту Тараса Ярославовича вітаємо з ювілеєм!
27 Вересня, 2019

Новий випуск журналу “Водне господарство України” № 7-8, 2019

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов у світ черговий, четвертий у цьому році номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 7-8, 2019.
На читачів цього випуску чекають багато змістовних та корисних матеріалів. Це, зокрема, міжнародні новини з нашої водогосподарської галузі, зокрема, підписання важливих міжнародних документів із співробітництва з водогосподарськими організаціями європейських країн-сусідів. Також у номері розміщені презентації з останніх навчань за участю закордонних спеціалістів, які відбулися в Центрі ПКВГ влітку.
В цьому випуску також висвітлені екологічні свята нашої галузі – святкування Дня Дніпра-2019, започаткування Дня Західного Бугу та проведення еко-фестивалю «ЧИСТОFEST» на березі Сіверського Дінця.
У розділі «Фахівці пропонують» читачі ознайомляться з актуальними інформаційними матеріалами стосовно водних ресурсів та забезпечення їх сталого розвитку, а також щодо впливу хімічних речовин, які містяться у воді, на організм людини.
Рубрика «Колонка юриста» ознайомить із матеріалом щодо плати за скид стічних вод з понаднормативним забрудненням.
Як завжди, на сторінках журналу – найактуальніші події та заходи з життя Держводагентства України, нашої водогосподарської галузі та Центру підвищення кваліфікації працівників ВГ, які відбулися останнім часом.