Навчання у Центрі ПКВГ 4-5 листопада 2019
11 Листопада, 2019
Післядипломне навчання юристів 20-21 листопада 2019
26 Листопада, 2019

Вийшов у світ новий випуск журналу “ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ” № 9-10, 2019

У Центрі підвищення кваліфікації працівників водного господарства вийшов у світ черговий, п’ятий у цьому році номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 9-10, 2019.
Тематику випуску визначили основні теми:
– формування нового складу громадської ради при Держводагентстві;
– День Сіверського Дінця – 2019;
– семінар на тему: «Управління басейном річок Гоулбурн та Брокен» за участю австралійських водогосподарників, який відбувся 8 жовтня 2019 р. у Центрі ПКВГ.
У номері опубліковані звернення Голови Харківської ОДА Юлії Світличної, Голови Донецької ОДА Павла Кириленка та Луганської ОДА Віталія Комарницького з Днем Сіверського Дінця-2019, а також розмаїття статей, які охоплюють широке коло питань життєдіяльності галузі:
«Перші кроки з розробки ПУРБ суббасейну Сіверського Дінця та нижнього Дону» (С.Трофанчук); «Функціонування та сталий розвиток системи моніторингу довкілля у Донецькій області в умовах проведення операції об’єднаних сил» (С.Натрус); «Гідроморфологічна оцінка масивів поверхневих вод району басейну річки Дон» (Є.Василенко та ін.); «Екологічна діяльність координатора проектів ОБСЄ в Україні в басейні Сіверського Дінця» (А.Ющук); «Дослідження поточного стану хвостосховищ Донбасу щодо їх можливого аварійного впливу на водні об’єкти в умовах військових дій» (А.Ніколаєва та ін.); «Сіверський Донець єднає! Еко-івент з нагоди Дня річки» (Ю.Киркач) та багато інших статей, присвячених досягненням та проблемам діяльності водогосподарської галузі у басейні Сіверського Дінця, а також екологічним та святковим заходам на честь водних об’єктів басейну.
Читачі випуску матимуть нагоду взяти участь у семінарі на тему: «Управління басейном річок Гоулбурн та Брокен», який відбувся 8 жовтня 2019 р., ознайомившись із презентацією, яку представили голова басейнового управління річок Гоулбурн та Брокен КРІС НОРМАН та менеджер програми здоров’я річок та водно-болотних угідь МАРК ТЕРНЕР (Австралія).
У цьому випуску висвітлені також поточні події з календаря водогосподарської галузі – святкування Всесвітнього дня моніторингу якості води (18 вересня) та 50-річчя Нікопольського МУВГ.
У розділі «Фахівці пропонують» представлена стаття Л.Сидорової «Кримінальна відповідальність за вчинення правопорушення – подання завідомо недостовірних відомостей у декларації».
Як завжди, на сторінках журналу – привітання ювілярів, які відзначили визначні дати свого життєвого шляху восени 2019 року, а також найактуальніші події та заходи з діяльності Держводагентства України, нашої водогосподарської галузі та Центру ПКВГ.