Новорічне привітання директора ЦПКВГ
26 Грудня, 2018
Післядипломне навчання 19-21 лютого 2019 р.
22 Лютого, 2019

Вийшов у світ новий випуск журналу “Водне господарство України” № 7-2018

У ЦЕНТРІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА вийшов друком останній в цьому році номер журналу «ВОДНЕ ГОСПОДАРСТВО УКРАЇНИ» № 7-2018.

Цей спеціальний випуск присвячений роботі Деснянського басейнового управління водних ресурсів.

Номер відкриває привітання із Новим Роком та Різдвом Христовим Голови Держводагентства Ірини ОВЧАРЕНКО.

Опублікована у номері стаття Першого заступника Голови Держводагентства Михайла ХОРЄВА «Управління водними ресурсами на сучасному етапі» висвітлює стан водогосподарської галузі на сучасному етапі: основні виклики, які стоять перед галуззю та перші вагомі досягнення, які ми маємо у цьому році.

У номері висвітлена щоденна кропітка робота працівників Деснянського БУВР в умовах реорганізації водогосподарської галузі, окреслені проблеми галузі та досягнення працівників Управління. Випуск знайомить, зокрема, із заходами, які організовує Управління та підпорядковані йому організації з метою пропаганди дбайливого ставлення до водних ресурсів, зокрема із масштабним святкуванням «Дня Десни», присвяченого основній водній артерії регіону – річці Десна.

На сторінках журналу опубліковані звернення заступника голови Чернігівської обласної ради, Голови Басейнової ради Десни та Верхнього Дніпра Арсена ДІДУРА та начальника Деснянського БУВР, заступника Голови басейнової ради Десни та верхнього Дніпра Наталії Грудницької.

«Яскравим прикладом об’єднання всіх заінтересованих сторін для вирішення проблем управління водними ресурсами стала новостворена при Держводагентстві басейнова рада Десни та верхнього Дніпра. Сподіваюсь, що діяльність басейнової ради Десни та верхнього Дніпра принесе позитивні зміни та ефективні результати заради майбутнього України», – відмітив Арсен Дідур.